Se încarcă pagina ...
Concurs studentesc "Cercetare-inovare in patiserie - cofetarie congelata"
Concursul studențesc „Cercetare-inovare in cofetaria congelata” a implicat studenti de la specializarea Tehnologia prelucrarii produselor agricole, aiFacultății de Zootehnie, Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din București. Concursul a fost structurat pe 5 categorii de produse – tort, prăjituri, tarte, cheese-cake și produs inovativ si s-a derulat pe o perioada de 5 luni (februarie-iunie 2015). Această competiție a avut ca scop folosirea imaginației și a creativității studenților, dezvoltarea abilităților practice, tehnologice și de investigații biochimice în crearea și inovarea unor produse de cofetărie congelată.
Alte articole | Arhiva
Evenimente
Stiri
Agronomiada 2015
Concurs studentesc "Cercetare-inovare in patiserie - cofetarie congelata"
Scoala de vara
Organizare cursuri

Şcoala altfel

A cincea editie a Conferintei Internationale Agriculture for Life, Life for Agriculture
Admitere Master Iulie 2015
Admitere Licenţă Iulie 2015
160 de ani de învăţământ agronomic românesc
Concurs studentesc "Cercetare-inovare in patiserie - cofetarie congelata"
Scoala de vara
Organizare cursuri

Şcoala altfel

A cincea editie a Conferintei Internationale Agriculture for Life, Life for Agriculture
Admitere Master Iulie 2015
Admitere Licenţă Iulie 2015
160 de ani de învăţământ agronomic românesc
Statistici
Vizite unice:
350242
Hituri:
2141593
Vizitatori online:
1